Category Archives: Agenda

de ‘Zomer van Afractie’ 2017

Naar goede gewoonte trekken we tijdens de zomer weer langs allerlei interessante plaatsen met onze stand. Kom eens langs voor een babbel over onze projecten, of verrijk je interieur met een van onze mooie rieten manden en steun zo ons werk in Senegal.

De ‘Zomer van Afractie’ is trouwens al vroeg begonnen dit jaar. Onze stand was al present op de plantenmarkt in Schriek, de opendeur van kwekerij Zoetewei in Putte en neemt deel aan de Dag van het Park op kasteeldomein Gellenberg in Lubbeek.

Daarna vind je ons o.a. ook nog op onze vaste afspraken: Esperanto in Bornem, Ottertrotter in Mechelen, Couleur aan Zee in Middelkerke en de Vredesmarkt in Oud-Heverlee. Hou onze agenda en Facebookpagina in de gaten!

Soirée Bégué – 31 januari 2015

Afractie stelt voor: Soirée Bégué, een Senegalese avond  in Waregem

Kom genieten van de Senegalese keuken, zelfgemaakt dessertbuffet, een djembé- en dansoptreden door Tamtam Allochtoon, een kleine fototentoonstelling over de projecten in Senegal en kinderanimatie. Maak via onze heuse tombola bovendien kans op o.a. een verblijf in Hotel Les Palétuviers of een kortingsbon voor een verblijf in Le Baobab Belge in Senegal, beide bekend van het televisieprogramma ‘Met Vier in Bed’.

Wanneer: zaterdag 31 januari 2014 vanaf 18u
Waar: OC Eikenhove, Albert Servaeslaan 48a, 8790 Waregem
Wat: Senegalees buffet van Yassa (rijst, ajuinsaus en kip) en Mafé (rijst, pindasaus en vlees). We voorzien een vegetarische variant.
Prijs: volwassenen €12 – kinderen €6 (exclusief desserts en drank)

Kaarten bestellen via yana(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be of 0472 31 90 94 voor 25 januari.

 

18u: deuren open – 19: welkom en toelichting – 19u30: start Senegalees buffet – 20u: djembé- en dansoptreden 1 – 20u30: start tombola en dessertbuffet – 21u30: djembé- en dansoptreden 2

Doorlopend: minifototentoonstelling, kinderanimatie en verkoop Senegalese souvenirs

Music For Life! Music For Afractie!

musicforlife3

Net zoals vorig jaar behoort Afractie tot de goede doelen van Music For Life van Studio Brussel.

 

Het ViaVia Joker Reiscafé in Mechelen doet alvast een duit in het zakje via verschillende acties:

  • Veiling reisfoto’s op hun facebookpagina
  • Het personeel staat zijn drinkgeld tijdens de Warmste Week voor Kerst af.
  • Music For Life-soep: tijdens de Warmste Week gaat per portie verkochte soep €1,00 naar het goede doel.
  • De CultuurMolen staat € 2,00 per verkocht ticket voor het concert van Marin/Marin op 8 december af en zal de avond zelf nog een collecte doen.

De pop-up conceptcinema in Hasselt organiseert een Cine-Pop-Movie-For-Life op vrijdag 19 december om 21u. Je kan er de film ‘Hotel Rwanda’ gaan bekijken voor €8,00. De opbrengst van deze filmvertoning gaat naar Music For Afractie.

De basisschool Mozaïek in Humbeek verkoopt zelfgemaakte en gepersonaliseerde rugzakjes op de kerstmarkt.

Andere acties zijn nog steeds welkom!