Mondmaskers

Naar aanleiding van de CoVid-19 crisis maakt ons bestuurslid Evelien Doms mondmaskers uit Afrikaanse stoffen volgens de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid. Dit zijn GEEN officieel gehomologeerde mondmaskers, maar ze bieden wel een zekere beveiliging voor de gewone dagelijkse bezigheden (bijv. boodschappen doen, gebruik van openbaar vervoer). Na gebruik wassen met geschikt detergent in de wasmachine, en strijken met een stoomstrijkijzer om de hygiëne opnieuw te verzekeren (zonder de elastieken mee te strijken om smelten te voorkomen).

Geïnteresseerd? Bestellen kan via mondmaskers(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be. Vermeld je favoriete kleur en print, en Evelien doet haar best om een geschikt stofje uit haar arsenaal te plukken (zonder garantie dat het exact gelijk is aan onderstaande voorbeelden). Voor de juiste maat: meten van neusbrug LOSJES over neustip, lippen tot net onder de kin.
XXL: +/-17cm
XL: +/- 15cm
L: +/- 14cm
M: +/- 13cm
S:+/- 12cm
XS:+/- 11cm
XXS: +/- 10cm

De mondmaskers kosten € 15,00 per stuk (of € 16,00 als ze opgestuurd moeten worden via BPost. Vergeet dan zeker ook niet je adres te vermelden in de mail).