Als donor

Helpen als donor houdt in dat je financieel bijdraagt aan het maandbudget of de werking van Afractie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bij interesse of vragen kan je steeds mailen naar info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be.

Afractie is zowel door de Belgische als de Nederlandse fiscus erkend.  Voor een totale jaarlijkse bijdrage vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest

1. Lid worden

Bij ons geen strakke regels, hoge onkosten of bureaucratie. Als lid heb je inspraak via de jaarlijkse algemene vergadering en blijf je via de nieuwsbrief, die vierjaarlijks verschijnt, op de hoogte van de werking.

Lidgeld: 15 euro per jaar
Toegetreden lid: 10 euro per jaar

Lid worden kan door het bedrag te storten op de ING rekening BE 13 3632 3053 9839 van Afractie vzw, met vermelding ‘Lidgeld’ en je naam. Daarnaast stuur je ook een mail naar info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be met jouw gegevens. OPGELET: lidgeld komt niet in aanmerking voor een fiscaal attest!

2. Word jij ook één van de 200?

Afractie is op zoek naar 200 mensen die maandelijks minstens € 10,00 kunnen missen om de reguliere werkingskosten van onze projecten in Senegal te verzekeren in afwachting van lokale stabiele inkomsten. Zo komt er ruimte vrij om de focus van onze activiteiten te verleggen naar het verzamelen van de nodige fondsen voor bijvoorbeeld plotse dringende noden of het uitbreiden van de beroepsopleidingen en werkmogelijkheden voor oud-talibés. Zo wil Afractie zich meer gaan richten op een duurzame toekomst van ATAX, Djar Djal en Le Coquetier Social.

3. Vaste kosten in Senegal sponsoren

Het grootste deel van het maandelijks budget gaat naar vaste kosten om het opvangtehuis in Yoff in stand te kunnen houden. Hiertoe behoren onder andere de huur van het huis, elektriciteit, water en voeding. Help ons deze kosten te betalen en steun ons door maandelijks een vast bedrag te storten.

4. Activiteiten in België sponsoren

Een belangrijk onderdeel van onze fondsenwerving is het organiseren van activiteiten zoals de paella-avond of wijnbenefiet. Financiële steun voor bijvoorbeeld het huren van een zaal of het aankopen van drank is steeds welkom.