Agenda

Kalender 2024

xx december 2024: Mondiale kerstmarkt in Mechelen (te bevestigen)

Onze stand is terug te vinden op de Mondiale kerstmarkt in de Refuge in Mechelen.

xx oktober 2024: Wijnbenefiet in Herentals (te bevestigen)

Voor de vijftiende maal organiseren we, samen met wijnbar Vinterra, onze wijnbenefiet met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Meer info later.

25 september 2024: Student Kick-Off in Gent

Zoals de voorbije jaren zoeken we vrijwilligers die samen met de bestuursleden een toog willen bemannen tijdens hét grootste studentenwelkomsfestival van Vlaanderen op het Sint-Pietersplein in Gent.

31 augustus 2024: Pronto Senegal!

Dit jaar hopelijk opnieuw een gezellige ‘Senegal’-avond in ‘t Kranske in Mechelen, waar we jullie graag spaghetti en slaatjes serveren. Meer info later.

09 augustus 2024: Dodentocht in Bornem 

We zijn nog op zoek naar sportievelingen die de uitdaging van de 54ste Dodentocht willen aangaan en sponsors willen zoeken om zo geld in te zamelen voor Afractie. Interesse?

30 juni 2024: Ottertrotter in Mechelen

Samen met de andere organisaties van de Mondiale Raad zullen we opnieuw onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Ottertrotter’ in Mechelen.

29 juni 2024: Comedynight in Antwerpen

Een unieke benefiet comedyavond in zaal Elckerlyc in Antwerpen ten voordele van het kinderweeshuis Sourire Bébé te Thiès. Meer info vind je hier.

16 mei 2024: Algemene Vergadering + RvB in Mechelen

Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Afractie verzamelen we om 19u00 in het vergaderlokaal Muntstraat 5 in Mechelen. Daarna is er ook nog een gewone vergadering van de RvB.

25 april 2024: Debatavond in Mechelen (te bevestigen)

We verzamelen een interessant panel voor een debat rond ‘Vrouwenwelzijn in Afrika’.

22 februari 2024: RvB in Mechelen

Voor deze vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we digitaal om 20u30 via MSTeams. Wie wil deelnemen kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be voor de nodige link.

25 januari 2024: RvB in Mechelen

Voor de eerste vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie van dit nieuwe jaar verzamelen we digitaal om 20u30 via MSTeams. Wie wil deelnemen kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be voor de nodige link.