Agenda

Kalender 2023

xx december 2023: Mondiale kerstmarkt in Mechelen (te bevestigen)

Onze stand is terug te vinden op de Mondiale kerstmarkt in de Refuge in Mechelen.

22 oktober 2023: Wijnbenefiet

Voor de veertiende maal organiseren we, samen met wijnbar Vinterra, onze wijnbenefiet met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Meer info vind je hier.

27 september 2023: Student Kick-Off in Gent

Zoals de voorbije jaren zoeken we vrijwilligers die samen met de bestuursleden een toog willen bemannen tijdens hét grootste studentenwelkomsfestival van Vlaanderen op het Sint-Pietersplein in Gent.

xx september 2023: Ottertrotter in Mechelen

Samen met de andere organisaties van de Mondiale Raad zullen we opnieuw onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Ottertrotter’ in de Kruidtuin in Mechelen.

26 augustus 2023: Pronto Senegal!

Dit jaar hopelijk opnieuw een gezellige ‘Senegal’-avond in ‘t Kranske in Mechelen, waar we jullie dit jaar graag spaghetti en slaatjes serveren. Meer info vind je hier.

11 augustus 2023: Dodentocht in Bornem 

We zijn nog op zoek naar sportievelingen die de uitdaging van de 54ste Dodentocht willen aangaan en sponsors willen zoeken om zo geld in te zamelen voor Afractie.

06 juli 2023: RvB in Mechelen

Voor de laatste vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie voor het begin van de zomervakantie verzamelen we digitaal om 20u00 via MSTeams.

25 mei 2023: Algemene Vergadering + RvB in Mechelen

Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Afractie verzamelen we om 19u00 in het vergaderlokaal Muntstraat 5 in Mechelen. Daarna is er ook nog een gewone vergadering van de RvB.

25 april 2023: RvB in Mechelen

Voor de volgende vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we om 19u30 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

30 maart 2023: Wijndegustatie in Sint-Job-in-‘t-Goor

Voor de eerste maal organiseert Wijnen Despert in Sint-Job-in-‘t-Goor een wijndegustatie ten voordele van het weeshuis Sourire Bébé in Thiès. Meer info vindt u hier: Afractie Uitnodiging Wijndegustatie.

23 maart 2023: RvB in Mechelen

Voor de eerste ‘fysieke’ vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we om 19u30 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

21 februari 2023: RvB in Mechelen

Voor deze vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we digitaal om 19u00 via MSTeams. Wie wil deelnemen kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be voor de nodige link.

24 januari 2023: RvB in Mechelen

Voor de eerste vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie van dit nieuwe jaar verzamelen we digitaal om 19u00 via MSTeams. Wie wil deelnemen kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be voor de nodige link.