Agenda

Kalender 2020

13 december 2020: Mondiale kerstmarkt in Mechelen

Onze stand is terug te vinden op de Mondiale kerstmarkt in de Lamotsite in Mechelen.

05-15 oktober 2020: Wijnbenefiet – ONLINE!

Voor de elfde maal organiseren we, samen met wijnbar Vinterra, ons wijnbenefiet. Ditmaal een online versie! Meer info vind je hier.

23 september 2020: Student Kick-Off in Gent- – GEANNULEERD!

Zoals de voorbije jaren zoeken we vrijwilligers die samen met de bestuursleden een toog willen bemannen tijdens hét grootste studentenwelkomsfestival van Vlaanderen op het Sint-Pietersplein in Gent.

30 augustus 2020: Zuidergekte in Geel – GEANNULEERD!

We zullen opnieuw onze info- en verkoopstand opzetten op de wereldmarkt ter gelegenheid van ‘Zuidergekte’ in Geel.

29 augustus 2020: Afractie Take-away 4

Dit jaar geen gezellige ‘Eviva Senegal’-avond in ‘t Kranske in Mechelen. Maar we serveren wel graag onze lekkere paëlla, ditmaal echter als take-away. Meer info vind je hier.

14 augustus 2020: Dodentocht in Bornem – GEANNULEERD!

We zijn nog op zoek naar sportievelingen die de uitdaging van de 51ste Dodentocht willen aangaan en sponsors willen zoeken om zo geld in te zamelen voor Afractie. Meer info hier.

03 augustus 2020: Afractie Take-away 3

Voor onze derde editie onder de noemer ‘Afractie Take-away’ serveren we ditmaal lekkers uit de Marokkaanse keuken, opnieuw af te halen bij onze bestuursleden.

05 juli 2020: Ottertrotter in Mechelen – GEANNULEERD!

Samen met de andere organisaties van de Mondiale Raad zullen we opnieuw onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Ottertrotter’ in het Tivolipark in Mechelen.

04 juli 2020: Afractie Take-away 2

Na een eerste succesvolle editie organiseren we opnieuw een eetfestijn met afhaling. Onder de noemer ‘Afractie Take-away’ serveren we ditmaal lekkers uit de Indische keuken: Chicken Korma (Indische kip in een zachte kokosroomsaus) of een vegetarische groentencurry, af te halen bij onze bestuursleden en geserveerd met Basmatirijst.

13 juni 2020: Afractie Take-away

Voor de eerste maal organiseren we een eetfestijn met afhaling. Onder de noemer ‘Afractie Take-away’ serveren we lekkere Pad Thai (Thaise noedels met kip of tofu), af te halen bij onze bestuursleden.

11 juni 2020: RvB in Mechelen

Voor de maandelijkse vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we om 19u00 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

31 mei 2019: Ezperando in Bornem – GEANNULEERD!

Voor de zesde maal zullen we onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Ezperando’ in recreatiedomein ‘Het Breeven’ in Bornem.

21 mei 2020: Sfinks Mundial in Boechout – GEANNULEERD!

Ook dit jaar zullen we opnieuw onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Sfinks Mundial’ in Boechout.

12 mei 2020: Algemene Vergadering + RvB in Mechelen – GEANNULEERD!

Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Afractie verzamelen we om 18u30 in het Via-Via reiscafé in Mechelen. Daarna is er ook nog een gewone vergadering van de RvB.

03 mei 2020: Plantenbeurs in Schriek – GEANNULEERD!

Tussen de vele planten op de jaarlijkse plantenbeurs in Schriek vind je dit jaar ook weer onze mooie Afrikaanse manden en juwelen op onze info- en verkoopstand.

28 april 2020: RvB in Mechelen – GEANNULEERD! vervangen door digitale teleconferentie

Voor de maandelijkse vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we om 19u00 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

07 maart 2020: Dag van de 4de Pijler in Brussel

Onze voorzitter en secretaris nemen deel aan de ‘Dag van de 4de Pijler’ in het Vlaams Parlement in Brussel.

05 maart 2020: RvB in Mechelen

Voor de tweede vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie verzamelen we om 19u00 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

12 februari – 10 april 2020: werkbezoek in Senegal

Nina reist naar Senegal om, samen met enkele studenten van de UHasselt en vzw ‘Students for Energy in Africa’, ons project ‘Le Coquetier Social’ te voorzien van een windmolen voor duurzame energieopwekking.

02 februari 2020: RvB in Watermaal-Bosvoorde

De Raad van Bestuur van Afractie verzamelt om 14u00 in Watermaal-Bosvoorde bij onze secretaris voor een visievergadering. Onder leiding van Dominique gebruiken we de ‘strategie met ballen’ om onze visie en missie verder uit te diepen

16 januari 2020: RvB in Mechelen

Voor de eerste maandelijkse vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie van dit nieuwe jaar verzamelen we om 19u00 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.