Agenda

Kalender 2022

17 december 2022: Mondiale kerstmarkt in Mechelen (te bevestigen)

Onze stand is terug te vinden op de Mondiale kerstmarkt in de Refuge in Mechelen.

23 oktober 2022: Wijnbenefiet

Voor de dertiende maal organiseren we, samen met wijnbar Vinterra, onze wijnbenefiet met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Meer info vind je hier.

28 september 2022: Student Kick-Off in Gent

Zoals de voorbije jaren zoeken we vrijwilligers die samen met de bestuursleden een toog willen bemannen tijdens hét grootste studentenwelkomsfestival van Vlaanderen op het Sint-Pietersplein in Gent.

18 september 2022: Ottertrotter in Mechelen

Samen met de andere organisaties van de Mondiale Raad zullen we opnieuw onze stand opzetten op het wereldfestival ‘Ottertrotter’ in de Kruidtuin in Mechelen.

27 augustus 2022: Eviva Senegal

Dit jaar hopelijk opnieuw een gezellige ‘Eviva Senegal’-avond in ‘t Kranske in Mechelen, waar we jullie graag terug onze lekkere paëlla serveren. Meer info vind je hier.

12 augustus 2022: Dodentocht in Bornem 

We zijn nog op zoek naar sportievelingen die de uitdaging van de 53ste Dodentocht willen aangaan en sponsors willen zoeken om zo geld in te zamelen voor Afractie.

05 juni 2022: Ezperando in Bornem

Voor de zevende maal zullen we onze stand opzetten op de 13e editie van het wereldfestival ‘Ezperando’ in recreatiedomein ‘Het Breeven’ in Bornem.

25-26 mei 2022: Sfinks Mundial in Boechout

We zetten onze stand op tijdens het wereldfestival ‘Sfinks Mundial’ op het Molenveld in Boechout.

19 mei 2022: Algemene Vergadering + RvB in Mechelen

Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Afractie verzamelen we om 18u30 in het Via-Via reiscafé in Mechelen. Daarna is er ook nog een gewone vergadering van de RvB.

08 mei 2022: Plantenbeurs in Schriek 

Tussen de vele planten op de jaarlijkse plantenbeurs in Schriek vind je dit jaar ook weer onze mooie Afrikaanse manden en juwelen op onze info- en verkoopstand.

31 maart 2022: RvB in Mechelen

Voor de eerste ‘fysieke’ vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie sinds enige tijd verzamelen we om 19u30 in het Via-Via reiscafé in Mechelen.

10 februari 2022: RvB in Mechelen

Voor de eerste vergadering van de Raad van Bestuur van Afractie van dit nieuwe jaar verzamelen we digitaal om 19u30 via MSTeams. Wie wil deelnemen kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be voor de nodige link.