Als vrijwilliger

Vrijwilligerswerk in België

Om het maandelijks budget voor de projecten in Senegal bij elkaar te krijgen, organiseert Afractie activiteiten zoals het jaarlijkse eetfestijn en de wijnbenefiet. Daarnaast is Afractie vertegenwoordigd op enkele culturele festivals waar wij materiaal uit Senegal verkopen en onze werking bekend maken aan geïnteresseerden. Tenslotte zoeken we sponsors, stellen Afractie en onze werking voor op scholen, zamelen we lege balpennen in, enz.

Wil je onze projecten in Senegal steunen vanuit België door te helpen bij één van onze acties of door zelf iets te organiseren? Bekijk dan eens onze activiteitenpagina en contacteer ons dan via vrijspamprotectionwilligers(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be.

Vrijwilligerswerk in Senegal

Naast het financieel ondersteunen van de projecten in Senegal en sensibilisatie in België, geeft Afractie VZW de kans aan vrijwilligers  om samen met onze Senegalese medewerkers te streven naar een betere toekomst voor kansarme jongeren in Senegal. Deze buitenlandse ervaring is een unieke kans om een andere cultuur en andere gewoontes te leren kennen, jezelf te ontplooien en je blik te verruimen. Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn hierbij zeker van belang!

Lees verder op bladzijde 2 voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Senegal.