Steunen

Om de projecten in Senegal te laten draaien stuurt Afractie elke maand een werkbudget op. Dit werkbudget wordt ingezameld op verschillende manieren waaronder sponsoring, evenementen, subsidies en verkoop van Senegalese juwelen en andere producten op wereldmarkten.

Afractie kan daarbij alle mogelijke hulp gebruiken. Naast het bezoeken van de evenementen en de Afractiestand kan je op volgende manieren bijdragen:

Als stichting van openbaar nut helpt Donorinfo je met het uitkiezen van filantropische organisaties die financieel bona fide zijn. Al sinds 2005 vind je op donorinfo.be info over de activiteiten en de gecontroleerde financiële middelen van Belgische hulpverlenende organisaties. Omdat wij transparantie belangrijk vinden, vindt u er ook de jaarrekeningen van Afractie vzw terug.

Afractie is zowel door de Belgische als de Nederlandse fiscus erkend.  Voor een totale jaarlijkse bijdrage vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Materiaal Gezocht

1. Leeg schrijfmateriaal

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die leeg schrijfmateriaal willen inzamelen. In samenwerking met het bedrijf Terracycle wordt dit ingezameld materiaal gerecycleerd. In ruil voor het opsturen van dit leeg schrijfmateriaal ontvangt Afractie een financiële bijdrage volgens het gewicht van de (gratis) inzendingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be

2. Prijzen voor onze quiz, tombola’s, …

Voor onze fondsenwervingsactiviteiten in België kunnen wij steeds prijzen voor onze jaarlijkse quiz en bijvoorbeeld ook tombola’s gebruiken. Wie hiermee kan helpen, kan contact opnemen via info(Replace this parenthesis with the @ sign)afractie.be.