Was jij bij onze Stand-Up Comedy avond voor Senegal?

Wat was dat leuk zeg.  Hopelijk hebben jullie er even hard van genoten als wij.
Oh neeeee, je kon er niet bij zijn?
Dit heb je gemist: een hele avond gevarieerd plezier, vrijwillig aangeboden door artiesten die het beste entertainment schonken om zo het weeshuis van Bineta te ondersteunen:  Johan Petit, Frank Mercelis, Jeron Dewulf, Warre Verlinden, Han Coucke, Marlies, Sam Renascent en Bart Cannaerts.
De avond werd in twee delen opgesplitst, onderbroken door een gezellige pauze waar iedereen kon kennismaken met de vrijwilligers van Afractie en aan de bar  bestellen om met de nodige drank de vochtbalans in evenwicht te houden. Want tranen van het lachen zijn er gerold!
Helaas was Wim Helsen verhinderd, maar zijn plaats werd ingenomen door de Action Man van het moment: Dimitri Leue. Die stak niet alleen de handen uit de mouwen om alles te coördineren met de andere artiesten, maar gaf ook zelf nog een show ten beste om zijn collega te vervangen.
Warre Borgmans praatte op een vermakelijke manier alles aan elkaar, en deed een warme oproep om onze website te bezoeken om daar te kijken of je nog meer wil betekenen voor Afractie en het weeshuis.  Dat kan in de vorm van vrijwilligerswerk hier of in Senegal, een (fiscaal aftrekbare) schenking of het uitdragen van onze visie…
Na afloop mochten wij een check in ontvangst nemen met de opbrengst van de avond.  Deze gaat integraal naar het weeshuis van Bineta. In een volgende editie van deze nieuwsbrief of op onze website zullen jullie kunnen volgen hoe wij de som precies gaan besteden.
Nogmaals hartelijk dank aan alle aanwezigen, aan de artiesten, aan iedereen die achter de schermen meewerkte om deze fantastische avond te organiseren. Jullie zijn allemaal geweldig!